Systeemplafonds

Systeemplafonds bieden een groot aantal voordelen ten opzichte van andere soorten plafonds. Zo zijn de plafondplaten gemaakt van brandvertragend en geluidsabsorberend materiaal. Daarnaast biedt een systeemplafond een zeer goed platform voor het mooi en snel inbouwen van LED verlichting. Tevens is een systeemplafond ideaal voor het wegwerken van leidingen en aircosystemen. Verder zijn de plafondplaten makkelijk uitneembaar en te vervangen.

Akoestische eigenschappen

De systeemplafonds die Bouw Montage Noord levert worden met name toegepast in kantoren, schoolgebouwen en in de utiliteitsbouw. De akoestische eigenschappen zijn daarbij zeer bepalend. Immers, grotere ruimtes neigen tot galmen en dat wordt zelden als prettig ervaren. Om rust en natuurlijk ook een bepaalde uitstraling in een ruimte te creëren zijn verschillende geluidsabsorberende materialen en technieken beschikbaar.

Het juiste adres

Bij Bouw Montage Noord bent u aan het juiste adres voor systeemplafonds in alle soorten en maten. Of u nu op zoek bent naar een standaardontwerp, een speciaal plafondontwerp of materiaal met uitzonderlijk hoge eisen, voor al deze zaken kunt u bij Bouw Montage Noord terecht.

Wilt u weten wat Bouw Montage Noord voor uw project kan betekenen? Neem dan contact met ons en informeer naar de mogelijkheden.

Vaste plafonds

Vaste plafonds worden niet demontabel geschroefd op een regelwerk, opgebouwd uit een metalen skelet of regelwerk met een beplating van gipskartonplaten of èèn van de speciale platen.. Dit maakt naadloze oplossingen mogelijk voor representatieve ruimtes.

Graag adviseren wij u bij het bepalen van het toe te passen plafond, een demontabel systeemplafond of een vast gemonteerd plafond, waarbij esthetische, geluidsabsorberende, hygiënische en eventueel brandwerende eisen de belangrijkste factoren zijn om tot de juiste keuze te komen.

De gesloten plafonds verbeteren de brandwerendheid, geluidsisolatie en thermische isolatie. Bovendien zorgen ze voor een vlakke en decoratieve afwerking van de ruwbouwconstructie .

Gipsplafonds

Met gipsplafonds heeft u ongekende ontwerpvrijheid en designmogelijkheden. Niet alleen wat betreft de vorm (recht, gebogen of rond) maar ook in toepassing van diverse perforatiepatronen.

Onze leveranciers hebben alle hulpmiddelen om welvingen en vormen in plafonds aan te brengen en deze kunnen in elke kleur worden afgewerkt. Ook heeft u de mogelijkheid designs met speciale motieven, zoals een bedrijfslogo, te ontwerpen. En voor de opdrachtgevers die écht iets bijzonders willen, kunt u de platen zelfs naar eigen ontwerp laten bedrukken.
'Wij leveren en monteren plafonds en wanden snel en vakkundig door heel Nederland, deze zijn eerlijk geprijsd en worden gerealiseerd binnen de afgesproken planning.'
Enkele voorbeelden van systeemplafonds

Benieuwd wat Bouw Montage Noord voor u kan betekenen?

0592-345826 of mail ons

  • Glazen-Systeemwand-Glaswand-Glazen-wand-Kantoor-Bouwmontage-glaswand-op-kantoor-glazen wanden in een kantoor
  • Systeemplafond
  • Systeemwand-wand-Kantoor-Bouwmontage-systeemwand-op-kantoor-glazen wanden in een kantoor
  • Systeemwanden met glas