Systeemwanden

Systeemwanden zijn verplaatsbare scheidingswanden die bestaan uit volledig afgewerkte onderdelen. Deze wanden worden veelal gebruikt voor het maken van een flexibele indeling van een ruimte. Het grote voordeel van een systeemwand ten opzichte van een normale wand is niet alleen deze flexibiliteit. Deze wandpanelen zijn vooraf al behangen met vinylbehang in de door de opdrachtgever gewenste kleur. Hierdoor neemt de afwerking van de ruimte veel minder tijd in beslag.

Compleet assortiment

Bouw Montage Noord levert en monteert een compleet assortiment systeemwanden inclusief deurkozijnen, deuren, raamkozijnen en glaselementen. De onderdelen en de profielen van deze verplaatsbare binnenwanden zijn uitgevoerd in staal of aluminium.

De systeemwanden worden opgebouwd uit een onder- en bovenprofiel waarvan het bovenprofiel een ingebouwde schilderij lijst heeft. Hiertussen komen verzinkt stalen tussenstijlen te staan waar profielen op geschroefd worden, die op hun beurt weer de gipsplaten, kozijnen en glaselementen opsluiten.

Brandwerendheid

De gebruikelijke wandbeplating van de systeemwand bestaat uit gipsvinylplaten of gemelamineerd spaanplaat. Een standaard systeemwand is uitermate geschikt voor renovatie- en nieuwbouwprojecten en is uit te voeren volgens de laatste eisen aan geluidsisolatie en brandwerendheid.

Scheidingswanden

Scheidingswanden, ook wel metal stud wanden genoemd, zijn toepasbaar op allerlei manieren en vormen. Of het nu gaat om mooie strakke kantoorwanden, functionele scheidingswanden voor geluidsdemping of voor het wegwerken van bekabeling, goten of leidingen, de mogelijkheden zijn eindeloos. Metal stud wanden hebben naast deze veelzijdigheid ook nog een aantal andere voordelen zoals de hoge geluidsisolatie, de brandwerendheid, het lage gewicht. Daarnaast zijn deze wanden door het gladde en vlakke oppervlak zeer vlot af te werken.

Scheidingswanden zijn ontwikkeld om te voldoen aan hoge prestaties tegen zo laag mogelijke kosten. Deze wanden zijn toepasbaar als niet-dragende binnenwanden in zowel woningbouw, utiliteitsbouw en renovatie. Door te kunnen kiezen uit verschillende plaatdiktes, isolatiediktes, profielbreedtes en spouwbreedtes kunnen de prestaties worden aangepast aan de eisen die gelden voor uw project.

Voorzetwanden

Een metal stud voorzetwand is bij uitstek geschikt voor het renoveren en optimaliseren van bestaande muren. Slechte muren worden op een eenvoudige en snelle manier voorzien van een strakke afwerking. Eventuele leidingen kunnen daarbij gemakkelijk achter deze wanden worden weggewerkt. Plaatst men deze voorzetwand enigszins vrij van de stenen muur dan heeft dit een groot positief effect op de geluids- en warmte-isolerende eigenschappen van de muur.
'Wij leveren en monteren plafonds en wanden snel en vakkundig door heel Nederland, deze zijn eerlijk geprijsd en worden gerealiseerd binnen de afgesproken planning.'Enkele voorbeelden van systeemwanden

Benieuwd wat Bouw Montage Noord voor u kan betekenen?

0592-345826 of mail ons

  • Glazen-Systeemwand-Glaswand-Glazen-wand-Kantoor-Bouwmontage-glaswand-op-kantoor-glazen wanden in een kantoor
  • Systeemplafond
  • Systeemwand-wand-Kantoor-Bouwmontage-systeemwand-op-kantoor-glazen wanden in een kantoor
  • Systeemwanden met glas